Gør det nemt for patienten


En af de primære årsager til, at lægehuse og klinikker kommer til os for at få en ny og tidssvarende hjemmeside er, at den skal aflaste sekretærernes telefontid. 

For når patienten ikke kan finde den ønskede information, er det nemmere "bare" at ringe eller skrive. 

Ved at redesigne jeres hjemmeside giver I patienten en god og brugervenlig oplevelse. Al standardinfo er nem at finde - både computer og mobil. 

Fleksibelt og sikkert styresystem


Jeres nye hjemmeside bliver programmeret i Umbraco - et super brugervenligt styresystem, som af mange vurderes til at være langt bedre og mere sikkert end Wordpress. 

I vil hurtigt opdage, hvor let og intuitivt det er at skifte tekster, billeder, menupunkter og nyheder. Og når jeres hjemmeside er nem at redigere, så får I det også gjort. 

I får under alle omstændigheder et grundigt brugerkursus, så I føler jer sikre i brugen af siden. 

Vis hvem I er


Hjemmesiden må gerne vise jeres værdier, som kunne være høj faglighed, imødekommenhed, at I er et lægehus for hele familien og meget mere. 

Det indgyder tryghed at få et indblik i jeres værdisæt, kompetencer og DNA. 

Et moderne og indbydende design kan vise patienten, at I følger med digitaliseringen og dermed også med videnskab og faglighed.

Gode, professionelle billeder signalerer, at I er et lægehus i øjenhøjde, som møder patienten, hvor de er.

Professionelle billeder

 

Billeder betyder virkelig meget for helhedsindtrykket - meget mere end tekst - og derfor får I taget helt nye billeder af en professionel fotograf. 

Vi sørger for, at hjemmesiden får alle de billeder, der er behov for - og altid lidt ekstra, så I har nogle til gemmerne. 

Eksempler


Tre lægehuse, som vi har lavet hjemmeside og nyt design til, inkl. logo, for nylig. Klik på logoet for at gå til hjemmesiden.

Går I med overvejelser om en ny hjemmeside?


Så ring og hør mere. Det er ganske uforpligtende, og I får svar på alle jeres spørgsmål. Samtidig kan vi forklare mere omkring processen, end hvad der er plads til på denne side. 


Kontakt os i dag