Det laver jeg også

LOGO

TEKST & GRAFIK

NYT NAVN

OVERSÆTTELSE

LOGO & VISUEL IDENTITET

Sådan får du et godt logo

 

Måske har du allerede en idé til, hvordan dit nye logo skal se ud. Det er et rigtig godt afsæt for mig, når jeg skal til at være kreativ og designe. 

Men skulle du føle dig helt på bar bund, så kan jeg bestemt også hjælpe dig. Så starter vi med en snak om, hvad du ønsker at udtrykke, dine værdier, din stil og foretrukne farver. 

I begge scenarier taler vi også de strategiske aspekter igennem fra produkter og værdier til målgruppe og marked - som for så vidt muligt bør tilgodeses i dit logo, så du og kunderne får en god fornemmelse af, hvad logoet repræsenterer. 

Jeg har hjulpet mange forskellige virksomheder med at skabe et nyt logo eller gentænke et eksisterende logo, som trænger til en opdatering. 

Logoer Lavet Af NE

Tekst & grafik


Professionel hjælp til tekster, opsætning, grafisk design, billedredigering, flyers, brochurer, artikler, nyhedsbreve og rapporter. 

Jeres stil, budskaber og målgrupper tænkes ind i alle aspekter af den kreative proces, fra tekstarbejde til grafisk design, fra idé til færdigt produkt.

Skal teksterne oversættes til engelsk? Vi bruger kun modersmålsoversættere til de engelske tekster.

NAVN TIL VIRKSOMHEDEN

Nye tider kalder på nyt navn 

 

I står over for et navneskifte på virksomheden og har brug for ekstern hjælp til at komme videre. Ofte er der mange, måske modsatrettede, ønsker til et navn. Det er helt normalt.

Jeg har stor erfaring med at skabe nye virksomhedsnavne, som tilfredsstiller mange forskellige ønsker, og jeg guider jer trygt igennem processen.

Sammen sætter vi gode ord på ønsker, behov og målgruppe, og skaber en solid ramme for jeres nye navn. På denne gennemarbejdede baggrund vender jeg tilbage med min. to forslag til nyt navn, som matcher supergodt og gør jer i stand til at vælge et kvalificeret navn.

Bagefter kan jeg også tilbyde at designe et nyt eller gentænke et eksisterende logo, som står i et perfekt samspil med det nye navn.

Kontakt mig gerne, og hør nærmere om forløbet, og hvordan jeg har hjulpet andre virksomheder ind i et godt navneskifte.

Gif Peach New Name New Game

Forlænget kommunikationsafdeling


Få den kommunikation, som I ved, I har brug for, men ikke har ressourcerne til lige nu.

Jeg tager hånd om sociale medier, hjemmesiden og alt det andet, I har planer om, men ikke når i hverdagen.

Det sker gennem en fast månedsaftale, hvor jeg har teten, og I får kontinuerligt, professionelt indhold på jeres online platforme. Det er både nemt og effektivt.

 

Læs om faste månedsaftaler

Oversættelse


Skal du bruge engelske tekster, der er skrevet på eller oversat til 100 % korrekt engelsk? Jeg selv og en fast tilknyttet freelance-oversætter er højtuddannede sprogfolk med både dansk og engelsk som modersmål.

Få hjælp til årsrapporter, hjemmesider, artikler og tryksager, hvor teksten bare skal sidde lige i skabet. 

Det gælder oversættelse, korrekturlæsning og redigering. 

 

Kontakt os her

BOG

Vi kan ikke tåle gluten

 

Denne familiebog er til jer, som har fået cøliaki i familien og nu skal leve et liv uden gluten. Og den er især til det barn, som ikke kender andre, der heller ikke kan tåle gluten. 

Bogen af skrevet af Helle Jespersen og Maj-Britt Møller og er den første livsstilbog i Danmark til børn, som har fået cøliaki. 

 

Læs mere om bogen og køb den her