ANBEFALINGER

Det siger andre...


Jeg har været så frimodig at spørge nogle af mine faste kunder, som jeg har arbejdet sammen med længe, hvad de helt konkret har fået ud af det, og hvordan de ser vores samarbejde.

Lidt grænseoverskridende for en nordjyde som mig, men rart for dig, som søger mere information. 

Forbliv Positiv Om Next Edition
LOGO | KOMMUNIKATIONSRAMME | HJEMMESIDE (UNDER UDARB.) 

 

Fornemmelse for mine værdier


Solvejg Hummeluhre, mentaltræner:

- Jeg er stadig overrasket over, hvordan Helle ved første samtale formåede at sammenfatte al min snak til en enkelt og meget konkret plan til at få lavet et visuelt udtryk for min virksomhed. Ikke nok med at der blev lyttet, Helle fornemmede også, hvor jeg var, og ramte spot on på mine værdier, og hvad jeg gerne vil udtrykke.

- Jeg er ovenud tilfreds med mit logo, og jeg har fået nogle smukke, enkle farver at designe efter, som var lige min smag.

- Helle har desuden skabt klare linjer for, hvordan min kommunikationsramme skal være, hvilket gør det så meget mere enkelt for mig at lave indhold efter.

- Derudover har Helle leveret en helt særlig varme og imødekommenhed i vores samtaler. 

- Jeg vil til enhver tid anbefale Next Edition – tusind tak for samarbejdet!

NY HJEMMESIDE | TEKSTER | FOTO & VIDEO | SOCIALE MEDIER 

 

Fast tilknytning gør det
let og effektivt


Ken Due, partner:

– Digital markedsføring er og bliver en vigtig faktor for en handelsvirksomhed som os. Vi kommer meget langt ud til potentielle kunder med Next Editions materiale, og derfor giver samarbejdet os stor værdi for de penge, vi bruger på det.

– Helle skaber digital markedsføring i form af fortællinger, der tager kunderne med på rejsen. Hun sætter sig hurtigt ind i vores behov og produktmateriale og omsætter det til video og tekster på hjemmesider og sociale medier. En interviewserie om nogle produkter gav os for eksempel 60.000 visninger på LinkedIn – uden brug af annoncekroner.

– Desuden har Helle skabt en ny hjemmeside til os. Den faste tilknytning gør arbejdet let og arbejdsgangene effektive.

SST Enclosures Om Next Edition (1)
Melsen Tech Om Next Edition
NY HJEMMESIDE | TEKSTER | FOTO & VIDEO

 

Next Edition er
med i maskinrummet

 

Marcus Holm, administrerende direktør:

– Hos Melsen Tech har vi lagt den eksterne kommunikation i hænderne på Next Edition. Vi har lukket Helle Jespersen helt ind i maskinrummet i virksomheden i et godt og tæt samarbejde.

– Helle er en skarp og direkte samarbejdspartner og rådgiver. Én, der tør udfordre vores tankegang omkring kommunikation på Facebook, LinkedIn og vores hjemmeside.

– Next Edition kender markedet og rammer meget præcist vores målgrupper. Vi viser kunderne det, der giver mening for dem – ikke kun, hvad vi selv ønsker at vise.

Se Melsen Techs hjemmeside

Skal vi tage en snak? 


Du er altid velkommen til at ringe til mig på 60 60 97 36, eller skrive til helle@nextedition.dk. Jeg svarer gerne på spørgsmål og kommer med input til, hvad der kunne være en rigtig god løsning for netop din virksomhed. 

Vil du se, hvem jeg er og nogle af dem, som jeg arbejder sammen med? Så klik her

Du kan også se, hvem der ellers er kunde hos Next Edition her

3