Gør det nemt for dine kunder


En af de primære årsager til, at små og mellemstore virksomheder kommer til os for at få en ny og tidssvarende hjemmeside er, at den trænger til højere brugervenlighed - både for kunderne og virksomheden selv. 

For når kunden ikke kan finde den ønskede information, er det nemmere bare at lede videre efter et andet sted - og ender måske ved konkurrenten i stedet.   

Ved at redesigne jeres hjemmeside giver I kunden en god og brugervenlig oplevelse. De søger ikke videre, hvis jeres hjemmeside stemmer overens med deres forventninger.

Fleksibelt og sikkert hjemmesideprogram


Vi anbefaler, at jeres nye hjemmeside programmeres i Umbraco - et super brugervenligt styresystem, som af mange vurderes til at være langt bedre og mere sikkert end en standard Wordpress-hjemmeside. 

I vil hurtigt opdage, hvor let og intuitivt det er at skifte tekster, billeder, menupunkter og nyheder. Og når jeres hjemmeside er nem at redigere, så får I det også gjort. 

I får under selvfølgelig et grundigt brugerkursus, så I føler jer sikre i brugen af siden. 

Vis hvem I er


Hjemmesiden må gerne vise jeres værdier, som kunne være høj faglighed i kombination med imødekommenhed og fleksibilitet eller lignende. 

Det indgyder tryghed, at kunden gennem hjemmesiden får et indblik i jeres værdisæt, kompetencer og DNA. 

Et moderne og indbydende design kan vise omverden, at I følger med digitaliseringen og dermed også med videnskab og faglighed.

Gode, professionelle billeder signalerer, at I er en virksomhed i øjenhøjde, som møder kunden, hvor de er.

Professionelle billeder

 

Billeder betyder virkelig meget for helhedsindtrykket - meget mere end tekst - og derfor anbefaler vi altid, at I får taget helt nye billeder af en professionel fotograf. 

Men det er ikke et must - kun et plus.

Hvis I bruger vores fotograf, sørger vi for, at hjemmesiden får alle de billeder, der er behov for - og altid lidt ekstra, så I har nogle til gemmerne. 

Eksempler


Vi laver både store og små hjemmesider. I samarbejde finder vi ud af, hvor meget der kan genbruges, og hvilke nye tekster I har brug for.

Her er eksempler på sider, vi har lavet for nylig. Mange af dem er inkl. nyt design og logo.

Klik på logoet for at gå til hjemmesiden.

Går I med overvejelser om en ny hjemmeside?


Så ring og hør mere. Det er ganske uforpligtende, og I får svar på alle jeres spørgsmål. Samtidig kan vi forklare mere omkring processen, end hvad der er plads til på denne side. 


Kontakt os i dag