Fast månedlig kommunikation


Få en forlænget kommunikationsafdeling, hvor vi tager hånd om alle aktiviteter. Så er I sikret løbende, godt indhold online.

Det er let og effektivt, og et godt alternativ til en kommunikationsmedarbejder.

LinkedIn | Facebook | Hjemmeside | Nyheder | Video | Foto | Tekst | Grafik

Mangler I ressourcerne? 


Mange virksomheder har ikke tid til at få fortalt de gode historier. LinkedIn står stille; hjemmesiden er forældet, og de gode historier drukner i daglig drift.

Det er helt normalt. 

Sådan øger I aktivitetsniveauet

Med en månedsaftale hos os får I en forlænget kommunikationsafdeling.

Vi tager hånd om alle disse aktiviteter og sørger for, at der kontinuerligt kommer nyt, værdifuldt indhold op på jeres platforme.

Og alle de andre sporadiske ting, som dukker op og skal ordnes, fikser vi også.

Minimal indsats – højt output


Helt praktisk foregår det således, at vi mødes ca. hver måned og aftaler kommende aktiviteter, som oftest nyheder, sociale medier og foto/video. Vi har nu teten på at få iværksat opgaverne, udarbejdelse og eksekvering. 

Jeres indsats består således kun i at servere input til os og godkende de færdige aktiviteter inden offentliggørelse. 

Kvalitetskommunikation

Det sparer jer for mange ressourcer, uden at gå på kompromis med kvalitet og professionalisme.

Så enkelt kan det gøres.

CASES

Hvad får andre ud af det? 


Vi har spurgt nogle af vores nuværende kunder med en fast månedsaftale, hvad de helt konkret får ud af det.

MELSEN TECH

Next Edition er
med i maskinrummet

 

Marcus Holm, administrerende direktør:

– Hos Melsen Tech har vi lagt den eksterne kommunikation i hænderne på Next Edition. Vi har lukket Helle Jespersen helt ind i maskinrummet i virksomheden i et godt og tæt samarbejde.

– Helle er en skarp og direkte samarbejdspartner og rådgiver. Én, der tør udfordre vores tankegang omkring kommunikation på Facebook, LinkedIn og vores hjemmeside.

– Next Edition kender markedet og rammer meget præcist vores målgrupper. Vi viser kunderne det, der giver mening for dem – ikke kun, hvad vi selv ønsker at vise.

Melsen Tech Om Next Edition
Duelco Om Next Edition
DUELCO

Fast tilknytning gør det
let og effektivt


Ken Due, direktør:

– Digital markedsføring er og bliver en vigtig faktor for en handelsvirksomhed som os. Vi kommer meget langt ud til potentielle kunder med Next Editions materiale, og derfor giver samarbejdet os stor værdi for de penge, vi bruger på det.

– Helle skaber digital markedsføring i form af fortællinger, der tager kunderne med på rejsen. Hun sætter sig hurtigt ind i vores behov og produktmateriale og omsætter det til video og tekster på hjemmesider og sociale medier. En interviewserie om nogle produkter gav os for eksempel 60.000 visninger på LinkedIn – uden brug af annoncekroner.

– Vi ser Next Edition som en variabel marketingansat i Duelco. Desuden skaber de en ny hjemmeside til et nyt produktunivers for os. Den faste tilknytning gør arbejdet let og arbejdsgangene effektive.

THY SPORTSEFTERSKOLE

Solidt brand blev
bygget hurtigt op


Brian Højer Nordstrøm, forstander:

– Vi køber ikke bare Next Editions timer, vi køber deres ekspertise. Helle kender os godt, og derfor kan de ramme meget præcist det, vi ønsker. Blandt andet fordi Next Edition laver et grundigt forarbejde og sætter sig ind i vores behov og målgrupper.

– Thy Sportsefterskole er en ny efterskole, og derfor var det meget vigtigt for os at få bygget et stærkt brand hurtigt op. Det er vi lykkedes med sammen med Next Edition. På hjemmeside og sociale medier viser vi livet på skolen frem for unge og deres forældre i hele landet, og vi får mange henvendelser på den baggrund.

– Vi har nu lagt al branding og markedsføring i hænderne på Next Edition. Det kører som en fast aftale. Vi er trygge ved, at de har bolden, og så er vi sikre på, at vores hjemmeside og sociale medier ikke står stille.

Thy Sportsefterskole Om Next Edition

Var det noget for jer? 


Så ring til os på 60 60 97 36, eller skriv til helle@nextedition.dk. Vi svarer gerne på spørgsmål og kommer med input til, hvad der kunne være en rigtig god løsning for netop jeres virksomhed. 

Vil du se, hvem vi er? Så klik her

Du kan også se, hvem der ellers er kunde hos Next Edition her

3